Rask pastinakksuppe med bacon, grønnkål og eple, servert med nystekt multibrød

Rask pastinakksuppe med bacon, grønnkål og eple, servert med nystekt multibrød

160
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Pastinakksuppe (Melk, Laktose)
700 g
Baconterninger
150 g
Brokkolistilker og grønnkål
100 g
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Norsk eple
1 stk
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 583 kcal
  • Fett: 23 g
  • Karbohydrater: 64 g
  • Protein: 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend epleterningene inn med kål- og baconblandingen.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 3–4 minutter. Ha i brokkolistilkene og grønnkålen, og stek det hele i 3–4 minutter, til grønnkålen har falt litt sammen. Krydre med litt salt og pepper. 
 Varm multibrødene i ovnen 3–4 minutter før servering. 
 Skyll og kutt eplet i terninger. Kutt sitronen i båter, og server båtene og epleterningene til suppen.
God middag!