Rask pasta bolognese med cherrytomatsalat, ruccola og lagret ost

Rask pasta bolognese med cherrytomatsalat, ruccola og lagret ost

160
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Vann
Pasta (Hvete)
200 g
Bolognesesaus (Selleri)
600 g
Grønne erter
125 g
Vann
½ dl
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 881 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 107 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skyll løkskivene i kaldt vann hvis dere ønsker en mildere smak, eller server de ved siden av.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Hell bolognesesausen over i en vid kjele og skyll ut pakken med ½ dl vann. Ha i ertene og kok over lav varme frem til servering. Rør i kjelen av og til så det ikke brenner seg i bunnen.
 Skyll og tørk ruccolaen og tomatene. Del tomatene i to. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha tomatene, ruccolaen og løkskivene i en bolle og vend inn balsamicovinaigretten. 
 Sil av vannet fra den ferdigkokte pastaen og vend den sammen med bolognesesausen. Fordel pastaen i skåler og dryss over den revne osten og chiliflak etter eget ønske. Topp retten med tomatsalaten.   
God middag!