Wok med kyllingkjøttdeig i teriyakisaus, servert med jasminris og stekt egg
Laktosefri

Wok med kyllingkjøttdeig i teriyakisaus, servert med jasminris og stekt egg

649
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Gul løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Grønne bønner
150 g
Kyllingkjøttdeig
300 g
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Edamamebønner (Soya)
1 pakke
Egg (Egg)
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 737 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 76 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell løken og gulroten. Skjær løken i tynne skiver. Kutt gulroten i to på langs og deretter i tynne skiver. Kutt av endene på bønnene og del de på midten. 
Varm opp en wokpanne eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter og ha i løken, bønnene og gulroten. Krydre med litt salt og pepper, og stek videre i 2–3 minutter til kjøttet er gjennomstekt. Tilsett teriyakisausen og edamamebønnene, og la det stå på svak varme til resten av retten er klar.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Knekk eggene i pannen, og stek dem i 2–3 minutter, til eggehviten har stivnet, men eggeplommen er rennende. Krydre med litt salt og pepper. 
Vel bekomme!
God middag!