Sprøpanert laks med ingefærstekt romanesco og jasminris, servert med curry- og mangodressing
Laktosefri
Glutenfri

Sprøpanert laks med ingefærstekt romanesco og jasminris, servert med curry- og mangodressing

652
Under 20 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • soyasaus
  • egg
  • olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Ingefær
1 bit
Romanesco
1 stk
Smør (Melk)
1 ss
Soyasaus (Soya)
1 ss
Egg (Egg)
1 stk
Panering
½ pakke
Laksefilet (Fisk)
270 g
Olje (Egg)
1 ss
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 912 kcal
  • Fett: 52 g
  • Karbohydrater: 71 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du ikke soyasaus, kan du smake til romanescoen med litt salt i stedet.

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Server curry- og mangodressingen til retten.
God middag!