Laktosefri
Glutenfri
Sprøpanert laks med ingefærstekt romanesco og jasminris, servert med curry- og mangodressing
652
Under 20 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- soyasaus
- egg
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Ingefær
1 bit
Romanesco
1 stk
Smør (Melk)
1 ss
Soyasaus (Soya)
1 ss
Egg (Egg)
1 stk
Panering
½ pakke
Laksefilet (Fisk)
270 g
Olje (Egg)
1 ss
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 912 kcal
- Fett: 52 g
- Karbohydrater: 71 g
- Protein: 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du ikke soyasaus, kan du smake til romanescoen med litt salt i stedet.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Server curry- og mangodressingen til retten.
God middag!