Mørkokt svinebog i soppsjy med stekt brokkoli og rødkål, servert med kokte poteter

Mørkokt svinebog i soppsjy med stekt brokkoli og rødkål, servert med kokte poteter

204
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Mørkokt svinebog
300 g
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Hvitløksfedd
½–1 stk
Brokkoli
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Smør (Melk)
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 513 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 38 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har tid, kan du lage en grov potetmos. Kok potetene med skallet på, og mos dem grovt sammen med ½–1 dl melk, 1 ss smør og litt salt.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte. 
 Ta ut kjøttet fra pakken, og del kjøttstykkene i to skiver. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett soppsausen, og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter. Smak til med salt og pepper. 
 Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 2–3 minutter. Tilsett rødkålen, 1 ss smør og hvitløken. Stek det hele på lav varme i 3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
God middag!