Sitruskrydret crispy kyllinglårbiff med jasminris, wokket råkost, frisk koriander og chilimajones
Laktosefri
Glutenfri

Sitruskrydret crispy kyllinglårbiff med jasminris, wokket råkost, frisk koriander og chilimajones

296
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
Jasminris
135 g
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Sitruskrydder (Sulfitt)
½–1 pakke
Rødløk
1 stk
Koriander
½ bunt
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Råkostmiks
150 g
Lime
1 stk
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Koriander
½ bunt
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 774 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 80 g
  • Protein: 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne grovhakket frisk koriander inn i risen for ekstra smak.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Fordel kyllingen utover et stekebrett med bakepapir, og krydre med sitruskrydderet. Stek kyllingen midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomvarm og sprø.  
 Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll og tørk korianderen, og grovkutt halvparten. Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i oljen fra pakken med finkuttet ingefærblanding. Wokk rødløken, råkostmiksen og den grovhakkede korianderen i omtrent 1 minutt. Tilsett resten av den finhakkede ingefærblandingen, krydre med litt salt, og wokk det hele videre i omtrent 1 minutt. 
 Kutt limen i båter, og ha limebåtene, chilimajonesen og resten av korianderen i hver sin skål.
 Server kyllingen med risen, den wokkede råkosten, limebåtene, chilimajonesen og korianderen.
God middag!