Hvit pizza med rødbeteskiver, valnøtter, syltet rødløk og dill
Vegetar

Hvit pizza med rødbeteskiver, valnøtter, syltet rødløk og dill

188
Under 35 min
18 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Valnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Eddik 7 %
  • sukker
  • vann
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
Rødløk
1 stk
Eddik 7 %
½ dl
Sukker
1 dl
Vann
1½ dl
Rødbeter
2 stk
Honning
1 pakke
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Revet ost (Melk)
100 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Ruccola
50 g
Valnøtter (Valnøtter, Nøtter)
1 pakke
Dill
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1204 kcal
  • Fett: 63 g
  • Karbohydrater: 120 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pizzaene med litt chiliflak.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
Skrell og kutt rødløken i skiver. Kok opp ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ dl vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn rødløken. La rødløken trekke i laken frem til servering.
 Skrell og kutt rødbetene i skiver. Fordel rødbeteskivene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, balsamicovinaigretten, ønsket mengde av honningen, salt og pepper. Stek rødbetene i ovnen i 15 minutter.
Legg pizzabunnene over på rister med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnene, og strø over osten. Stek pizzabunnene midt i ovnen i 6–10 minutter. Grovhakk valnøttene. Strø nøttene over pizzabunnene når det gjenstår 3 minutter av steketiden. Skyll, tørk og grovhakk dillen. Topp pizzabunnene med de ovnsbakte rødbeteskivene, den syltede rødløken, dillen og litt olivenolje.
Ha ruccolaen over i en skål. Topp med litt olivenolje, og server ved siden av pizzaen.
Nyt måltidet!
God middag!