Wraps med tempurapanert sei, friske grønnsaker og curry- og mangodressing

Wraps med tempurapanert sei, friske grønnsaker og curry- og mangodressing

200
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Fullkornstortillaer (Hvete)
4 stk
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Norsk eple
1 stk
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 854 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 103 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løkskivene i en serveringsskål, tilsett 1 ts sukker og klem over saften fra limen. Rør godt om, og la løken stå på benken frem til servering. Rør om av og til.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i omtrent 5 minutter.
Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene, paprikaen og eplet i kaldt vann. Kutt salaten i strimler, og kutt ønsket mengde av paprikaen og eplet i terninger. Ha grønnsakene i hver sin serveringsskål.
Fyll tortillaene med fisken, grønnsakene, den syltede rødløken og curry- og mangodressingen.
God middag!