Hvit pizza med villhjortskav, sopp og sprø grønnkål, toppet med rørte tyttebær og lagret ost

Hvit pizza med villhjortskav, sopp og sprø grønnkål, toppet med rørte tyttebær og lagret ost

Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Strimlet grønnkål
50 g
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Villhjortskav
250 g
Urtemiks
1 pakke
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
2 pakke
Rørte tyttebær
1 pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 967 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 102 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pizzaene med syltet rødløk. Kok opp 2 dl vann med 1 dl sukker og ½ dl eddik, og la rødløkskivene trekke i laken i 4 minutter.

Varm opp stekeovnen til 150 grader varmluft.    
 Fordel grønnkålen utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje. Stek kålen midt i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til den er sprø. Snu gjerne på kålen halvveis i steketiden. Krydre med litt salt.   
 Skrell rødløken og børst soppen fri for jord. Kutt løken og soppen i skiver (se tips). Ha hjortekjøttet, soppen og litt olje i en bolle, og krydre med urtemiksen, salt og pepper.  
 Sett en rist midt i stekeovnen, og varm opp ovnen til 250 grader varmluft. Fordel pizzabunnene på bakepapir. Fordel hvitløksdressingen, løkskivene, soppen og hjorteskaven utover pizzabunnene. Stek pizzaene på risten i stekeovnen i omtrent 10 minutter, eller til pizzabunnene er sprø, og hjortekjøttet er stekt.  
 Topp de ferdigstekte pizzaene med de rørte tyttebærene og kålen. Høvle eller riv over Grana Padano-osten med en ostehøvel eller et rivjern.    
God middag!