Panert torsk med kremet karridressing, agurksalat og kokte poteter

Panert torsk med kremet karridressing, agurksalat og kokte poteter

205
Under 20 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g
Agurk
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
3 ss
Sukker
2 ss
Norsk eple
1 stk
Lettrømme (Melk, Laktose)
75–150 g
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Karri
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 741 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 72 g
  • Protein: 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte. 
 Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
 Skyll agurken og skrell løken. Kutt agurken og løken i tynne skiver, og ha det i en serveringsskål. Rør inn 3 ss eddik, 2 ss sukker og litt salt.
 Skyll eller skrell eplet, og kutt det i små terninger. Rør sammen lettrømmen, remuladen og ønsket mengde av karrien i en skål, og vend inn eplebitene. Smak til med salt og pepper.
Nyt måltidet!
God middag!