Krydret sous vide-kylling med bulgur og stekte grønnsaker servert med yoghurtdressing

Krydret sous vide-kylling med bulgur og stekte grønnsaker servert med yoghurtdressing

141
Under 20 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • smør
  • pepper
Bulgur (Hvete)
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Vann
1 dl
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Gul løk
½–1 stk
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Persillade (Sulfitt)
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 481 kcal
  • Fett: 16 g
  • Karbohydrater: 44 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server sjyen fra den stekte kyllingen til retten for enda mer smak.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.  
 Fordel kyllingen i en ildfast form og tilsett 1 dl vann. Stek kyllingen i ovnen i omtrent 15 minutter, til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering. 
 Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter og krydre med salt og pepper.  
 Sil vannet av den ferdigkokte bulguren og tilsett grønnsaksbuljongen og litt smør. Bland de stekte grønnsakene og bulguren sammen i en stor skål.
 Bland yoghurten og persilladen i en liten skål og server dressingen til retten. 
God middag!