Chorizokjøttboller i tomatsaus med urter og linguine, servert med ruccola og Grana Padano
Laktosefri

Chorizokjøttboller i tomatsaus med urter og linguine, servert med ruccola og Grana Padano

149
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • sukker
Pasta (Hvete)
200 g
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
½-1 stk
Gul paprika
1 stk
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Chorizodeig
300 g
Ruccola
50 g
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 772 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 84 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i store terninger.  
 Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek sjalottløken, hvitløken og paprikaen i 2–3 minutter. Tilsett de moste tomatene og tørket oregano, og la det hele koke i 5–6 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.   
Form små kjøttboller av chorizodeigen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i 1–2 minutter på alle sider, til de har en jevn stekeskorpe. Ha kjøttbollene over i tomatsausen, og la dem småkoke på lav varme i 2–3 minutter.  
 Skyll ruccolaen i kaldt vann, og ha den i en serveringsskål. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Topp retten med ruccolaen og osten ved servering. 
God middag!