Indisk wrap med butter chicken og kålsalat, servert med tomatraita

Indisk wrap med butter chicken og kålsalat, servert med tomatraita

Under 30 min
16 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • olivenolje
  • olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • salt
Rødløk
½ stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sitron
½ stk
Sukker
½–1 ts
Olivenolje
1 ss
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Rødløk
½ stk
Butter chicken-paste
1 glass
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Tortillalefser (Hvete, Gluten)
4 stk
Tomat
1 stk
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 997 kcal
  • Fett: 48 g
  • Karbohydrater: 91 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Behold fettet på kyllingen. Det smelter i stekepannen, og gjør kyllingen saftigere.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Ha den strimlede kålsalaten og halvparten av løken i en serveringsskål. Bland saften fra den halve sitronen, ½–1 ts sukker, 1 ss olivenolje og litt salt i en skål. Vend dressingen inn i kålsalaten rett før servering.
Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter. Ha i resten av rødløken, og stek videre i 1–2 minutter, til løken er blank og kyllingen har fått en jevn stekeskorpe.   
Tilsett butter chicken-pasten, og stek videre i omtrent 1 minutt. Ha i crème fraîchen. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
 Skyll og kutt tomaten i små terninger. Bland tomaten, yoghurten, persilladen og litt salt i en serveringsskål.
Fyll tortillalefsene med kålsalaten, kyllingen og tomatraitaen.
God middag!