Laksefilet med kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker, servert med teriyakismørsaus
Laktosefri

Laksefilet med kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker, servert med teriyakismørsaus

304
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Småpoteter
300 g
Rødløk
1 stk
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Laksefilet (Fisk)
270 g
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Smør (Melk)
2 ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 676 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 52 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 220 grader varmluft. 
 Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte. 
 Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel løkbåtene og wokmiksen utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Fordel fiskestykkene i en smurt ildfast form, og krydre med litt salt og pepper. Stek grønnsakene øverst i ovnen, og laksen under grønnsakene i 8–10 minutter, eller til fisken har en svak mørkerosa kjerne. 
 Smelt 2 ss smør i en liten kjele, og rør inn teriyakisausen. Hold sausen varm frem til servering. 
God middag!
God middag!