Pannestekt laksefilet med bulgur, spisskål, eple, reddiker og tyrkisk yoghurt

Pannestekt laksefilet med bulgur, spisskål, eple, reddiker og tyrkisk yoghurt

326
Under 30 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Bulgur (Hvete)
125 g
Rødløk
½–1 stk
Spisskål
½ stk
Norsk eple
½–1 stk
Reddiker
½ pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Smør (Melk)
½ ss
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Laksefilet (Fisk)
270 g
Reddiker
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 660 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 52 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered bulguren som anvist på pakken. Skrell rødløken, og kutt den og kålen i tynne strimler. Skyll eplet og reddikene. Kutt eplet i terninger, og kutt halvparten av reddikene i fire båter. Ha den ferdigkokte bulguren over i en sil, og skyll den i kaldt vann. La bulguren renne av seg i silen. 
 Ha yoghurten i en serveringsskål, og smak til med det tyrkiske krydderet og litt salt.  
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og kålen i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Ha i epleterningene, reddikbåtene, bulguren og grønnsaksbuljongen. Krydre med salt og pepper. Vend inn ½ ss smør, og stek videre i omtrent 2 minutter. Ha bulguren over i en serveringsskål, eller fordel den på tallerkener. 
 Tørk stekepannen med kjøkkenpapir. Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt olje. Stek laksen i 2–3 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper. 
 Kutt resten av reddikene i tynne skiver, og topp retten med dem.
God middag!