Kyllingkjøttdeig med hoisinsaus, servert med fullkornsris, pak choy, sopp og sesamfrø
Laktosefri
Glutenfri

Kyllingkjøttdeig med hoisinsaus, servert med fullkornsris, pak choy, sopp og sesamfrø

282
Under 30 min
15 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Fullkornsris
135 g
Rødløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Pak choy
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kyllingkjøttdeig
300 g
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
Lime
½ stk
Vann
½ dl
Koriander
1 bunt
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 637 kcal
  • Fett: 20 g
  • Karbohydrater: 72 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Wokk grønnsakene i to omganger hvis det blir for mye i pannen på en gang.

Kok risen etter anvisning på pakken. 
Skrell løken og rens soppen. Skyll pak choyen, og skyll og rens paprikaen. Kutt løken i tynne båter, og del soppen i fire. Del pak choyen i seks på langs, og kutt paprikaen i strimler.  
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 4 minutter, eller til den har fått stekeskorpe. Hakk den opp med en stekespade, og vend inn hoisinsausen, saften fra limen og ½ dl vann. La det hele småkoke på svak varme til sausen er kokt inn.
Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk grønnsakene og soppen i omtrent 2 minutter, og krydre med litt salt og pepper. 
Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Kutt resten av limen i båter. 
 Server grønnsakene og kyllingen med risen, og topp det hele med korianderen og sesamfrøene.
God middag!