BBQ-glaserte kyllingvinger med ovnsbakt søtpotet og frisk eplecoleslaw
Glutenfri

BBQ-glaserte kyllingvinger med ovnsbakt søtpotet og frisk eplecoleslaw

71
Under 35 min
15 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Søtpotet
1 stk
Urtemiks
½ pakke
Konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
650 g
Bbq saus
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Hodekål
200–300 g
Gulrot
1 stk
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
Sitron
½ stk
Gressløk
1 bunt
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 899 kcal
  • Fett: 57 g
  • Karbohydrater: 56 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For hetere kyllingvinger, kan du vende inn chiliflakene med kyllingvingene ved steking.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll og kutt søtpoteten i båter. Fordel søtpoteten på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, urtemiksen, salt og pepper. Stek søtpoteten i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er gylne og møre.
Fordel kyllingvingene på et stekebrett med bakepapir. Stek kyllingen i ovnen i 10 minutter. Ta ut brettet, dra kyllingen litt fra hverandre og vend inn barbecuesausen. Stek kyllingvingene i omtrent 8 minutter til. 
Skyll eplet og hodekålen. Skrell gulroten. Grovriv gulroten og eplet på et rivjern. Kutt hodekålen i tynne strimler. Bland sammen grønnsakene og hvitløksdressingen i en salatbolle. Smak til med litt saft fra sitronen, salt og pepper. 
Skyll, tørk og finhakk gressløken. Topp retten med gressløken, og chiliflakene for litt hete. God middag!
God middag!