Wrap med daddelglasert svin og frisk kålsalat servert med spicy limemajones
Laktosefri

Wrap med daddelglasert svin og frisk kålsalat servert med spicy limemajones

119
Under 30 min
18 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Vann
  • olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • salt
  • pepper
  • olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Strimlet svinekjøtt
300 g
Sitruskrydder (Sulfitt)
½–1 pakke
Daddelchutney
½–1 glass
Vann
1 ss
Grønt eple
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Olivenolje
½ ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Tortillalefser (Hvete, Gluten)
½–1 pakke
Lettmajones (Egg)
1 pakke
Lime
½ stk
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 862 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 105 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan blande sammen kålsalaten og limemajonesen for å få en frisk coleslaw. Lefsene kan fint serveres kalde, hvis man ikke ønsker å skru på stekeovnen for dette punktet.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll limen og finriv skallet (kun det grønne), og ha det i en liten skål. Del limen i to.
 Skyll og kutt eplet i tynne skiver og legg det i en serveringsbolle. Bland kålsalaten med eplet, og vend inn ½ ss olivenolje, ½ ss eddik og litt salt og pepper. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet og rødløken i 3–4 minutter, eller til kjøttet har fått en stekeskorpe, og krydre med sitruskrydderet. Tilsett daddelchutneyen og rist ut restene i glasset med 1 ss vann og ha det i stekepannen. Smak til med saft fra limen og litt salt og pepper.  
Pakk lefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 3–4 minutter. 
Bland majonesen i skålen med limeskallet, og smak til med eventuelle rester fra limen, chiliflakene, litt salt og pepper.
God middag!
God middag!