Alt-i-ett kyllingkorma med ris, koriander og yoghurt
Glutenfri

Alt-i-ett kyllingkorma med ris, koriander og yoghurt

Under 35 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Mandler
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Tomat
1 stk
Gul paprika
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Kyllingbryst
300 g
Basmatiris
135 g
Kormapaste (Sennep, Mandler)
1 glass
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
3 dl
Koriander
½–1 bunt
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 640 kcal
  • Fett: 19 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
 Skyll tomaten. Skyll og rens paprikaen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i grove biter, og krydre kyllingen med salt og pepper.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper. Vend inn kormapasten, hønsebuljongen og den ukokte risen. Ha litt vann i kormaglasset, rist det, og hell vannet i stekepannen sammen med ytterligere 3 dl vann. Rør sammen, og ha det hele over i en ildfast form. Tilsett litt ny olje i stekepannen og stek kyllingbrystene i 2 minutter på hver side. Legg kyllingen i formen, og trykk den litt ned i risen. Stek det hele midt i ovnen i 20–25 minutter, eller til risen er gjennomkokt og kyllingen er gjennomstekt.
Skyll og grovhakk korianderen. Kutt hvert kyllingbryst i to før servering. Strø korianderen over formen, og server yoghurten ved siden av.
God middag!