Pasta casarecce og kremet kjøttsaus med smak av steinsopp

Pasta casarecce og kremet kjøttsaus med smak av steinsopp

131
Under 20 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Valnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Vann
  • olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
Pasta (Hvete)
200 g
Gul løk
½ stk
Spinat
50 g
Kjøttdeig
300 g
Hønsebuljong
1 pakke
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
sopp-/porcinipulver
½–1 pakke
Vann
½ dl
Valnøtter (Valnøtter, Nøtter)
1 pakke
Råkostmiks
150 g
Olivenolje
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1029 kcal
  • Fett: 53 g
  • Karbohydrater: 88 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha 2 ss eddik i råkostmiksen for en friskere smak, eller stek den raskt i litt olje.

Kok pastaen som anvist på pakken.
 Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll spinaten. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter og tilsett løken. Stek det videre i 2–3 minutter, eller til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett hønsebuljongen, crème fraîchen og ½ dl vann og kok opp. Smak til med steinsoppulveret og litt salt og pepper.  
Grovhakk valnøttene. Ha råkostmiksen i en skål og vend inn 1 ss olivenolje, og litt salt og pepper.  
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend den sammen med kjøttsausen og spinaten. Topp retten med råkostmiksen og valnøttene.   
God middag!