Bulgogi av kjøttdeig i hjertesalatwrap med limemarinert gulrot og rødkål, servert med chilimajones
Laktosefri

Bulgogi av kjøttdeig i hjertesalatwrap med limemarinert gulrot og rødkål, servert med chilimajones

468
Under 30 min
17 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Sukker
  • olivenolje
  • olje
  • salt
Jasminris
135 g
Gul løk
½ stk
Kjøttdeig av storfe og svin med linser
300 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Gulrot
1 stk
Lime
½ stk
Finsnittet rødkål
100 g
Sukker
½ ts
Olivenolje
½ ss
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
½-1 pakke
Rød chili
1 stk
Lime
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 903 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 87 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt salaten i strimler, og bland den med de limemarinerte grønnsakene. Server bulgogien og resten av tilbehøret med salaten.

Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den i 3–4 minutter, til den er gjennomstekt. Ha i løken og sesamfrøene, og stek videre i omtrent 2 minutter, til løken er gyllen. Tilsett teriyakisausen, og la det hele småkoke i 3–5 minutter.
 Skrell og kutt gulroten i strimler på størrelse med fyrstikker, eller grovriv den på et rivjern. Del limen i to. Ha saften fra halve limen i en liten bolle, og rør inn ½ ts sukker, ½ ss olivenolje og litt salt. Tilsett gulrotstrimlene og rødkålen, og bland godt.
Grovhakk nøttene. Skyll og kutt chilien i skiver. Kutt resten av limen i båter. Kutt bunnen av salaten, og skyll bladene i kaldt vann.
Fyll salatbladene med risen og bulgogien, og topp med chilien og de limemarinerte grønnsakene. Server chilimajonesen, nøttene, resten av risen og limebåtene til retten.  
God middag!