Pannestekt laksefilet og bulgur med paprika og løk, servert med krydret yoghurtdressing og ruccola

Pannestekt laksefilet og bulgur med paprika og løk, servert med krydret yoghurtdressing og ruccola

127
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Bulgur (Hvete)
125 g
Rødløk
½–1 stk
Gul paprika
1 stk
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Smør (Melk)
½ ss
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Laksefilet (Fisk)
270 g
Smør (Melk)
½ ss
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 634 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 46 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered bulguren som anvist på pakken.
 Skrell rødløken, og skyll og rens paprikaen. Kutt rødløken og paprikaen i omtrent 1 cm store terninger. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Ha i den ferdigkokte bulguren , grønnsaksbuljongen og litt pepper, og vend inn ½ ss smør. Ha bulguren over i en serveringsskål, eller fordel den på tallerkener.      
Ha yoghurten i en serveringsskål, og smak til med det tyrkiske krydderet og litt salt. 
 Tørk stekepannen fra punkt 2 med kjøkkenpapir. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden.
 Skyll og tørk ruccolaen. Topp retten med ruccolaen, og server yoghurtdressingen til.
God middag!