Pannestekt laksefilet og bulgur med paprika og løk, servert med krydret yoghurtdressing og ruccola
127
Under 30 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- olje
- salt
- pepper
Bulgur (Hvete)
125 g
Rødløk
½–1 stk
Gul paprika
1 stk
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Smør (Melk)
½ ss
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Laksefilet (Fisk)
270 g
Smør (Melk)
½ ss
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 634 kcal
- Fett: 33 g
- Karbohydrater: 46 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Skrell rødløken, og skyll og rens paprikaen. Kutt rødløken og paprikaen i omtrent 1 cm store terninger. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Ha i den ferdigkokte bulguren , grønnsaksbuljongen og litt pepper, og vend inn ½ ss smør. Ha bulguren over i en serveringsskål, eller fordel den på tallerkener.
Ha yoghurten i en serveringsskål, og smak til med det tyrkiske krydderet og litt salt.
Tørk stekepannen fra punkt 2 med kjøkkenpapir. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden.
Skyll og tørk ruccolaen. Topp retten med ruccolaen, og server yoghurtdressingen til.
God middag!