Seinuggets med ovnsbakte poteter, bbq-dip og nektarinsalat
Laktosefri

Seinuggets med ovnsbakte poteter, bbq-dip og nektarinsalat

65
Under 20 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Småpoteter
300 g
Persillade (Sulfitt)
½–1 pakke
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g
Lettmajones (Egg)
1 pakke
Bbq saus
½–1 pakke
Nektarin
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sitron
½ stk
Olivenolje
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 682 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 69 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
Skyll potetene og fordel dem utover den ene halvdelen av et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i omtrent 3 minutter.   
Ha lettmajonesen i en skål, og smak til med bbq saus.  
 Ta potetene ut av ovnen, og vend inn persilladen. Fordel nuggetsene utover den andre halvdelen, og stek det hele i ovnen i 15 minutter. 
Skyll nektarinen, del den i to og fjern steinen. Kutt fruktkjøttet i tynne båter. Ha kålsalaten og nektarinen i en skål, og skvis over litt saft fra sitronen. Bland inn ½ ss olivenolje, litt salt og pepper. Kutt resten av sitronen i båter og server til retten.   
God middag! 
God middag!