Bakt seifilet med sprø poteter og brokkoli, spicy kålsalat og soyasmør
Laktosefri
Glutenfri

Bakt seifilet med sprø poteter og brokkoli, spicy kålsalat og soyasmør

75
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • soyasaus
  • salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Seifilet (Fisk)
325 g
Smør (Melk)
2 ss
Soyasaus (Soya)
2 ss
Finsnittet hodekål
150 g
Chilimajones (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 558 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 35 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brokkolien kan gjerne få en stekeskorpe, da smaker den bare enda bedre!

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll potetene. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og peper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gylne og sprø (se tips). Vend inn ønsket mengde av chiliflakene når grønnsakene er ferdigstekte. 
Skyll og tørk fiskestykkene, og ha dem i en ildfast form. Fordel 2 ss smør og 2 ss soyasaus i formen med fisken, og krydre med litt pepper. Stek fisken i ovnen, under grønnsakene, når det gjenstår omtrent 8 minutter av grønnsakenes steketid. Fisken er ferdig når den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Server soyasmøret i formen til retten. 
 Bland kålen og chilimajonesen i en skål, og smak til med saft fra limen, litt salt og pepper.
Kutt eventuelle rester fra limen i båter, og server dem til retten. God middag!
God middag!