Pannestekt gnocchi med aromasopp og grønne bønner, servert med ruccola- og mozzarellasalat
Vegetar

Pannestekt gnocchi med aromasopp og grønne bønner, servert med ruccola- og mozzarellasalat

Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • smør
Gnocchi (Gluten)
½–1 pakke
Grønne bønner
150 g
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
100 g
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 376 kcal
  • Fett: 15 g
  • Karbohydrater: 41 g
  • Protein: 19 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered gnocchien som anvist på pakken. 
Skyll og kutt de grønne bønnene i to. Skrell og finhakk hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og bønnene i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper. 
 Sil vannet av den ferdigkokte gnocchien. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek gnocchien i 2 minutter, til den har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.   
Skyll ruccolaen og tomatene i kaldt vann. Tørk ruccolaen og kutt tomatene i to. Ha ruccolaen over i en salatbolle, riv mozzarellaen over ruccolaen med hendene, og topp med tomatene og litt olivenolje, salt og pepper.  
Buon appetito!
God middag!