Rask Cæsarsalat med seinuggets, ovnsbakte delikatessepoteter og grana padano
Laktosefri

Rask Cæsarsalat med seinuggets, ovnsbakte delikatessepoteter og grana padano

Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Delikatessepoteter
300 g
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g
Sjalottløk
½–1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½–1 pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 670 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 54 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek tomatbåtene i en stekepanne i litt olje for ekstra smak.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.  
 Del potetene i to og fordel dem på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper. Ha seinuggetsene på den andre siden av brettet. Stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til potetene er møre og nuggetsene er gjennomvarme.       
Skrell og kutt løken i skiver. Del hjertesalaten i to på langs, og skyll den godt. Riv salatbladene i mindre biter, og ha dem i en salatbolle. Skyll og del tomaten i båter. Ha løken, salaten og tomaten i en bolle og vend inn cæsardressingen. Fordel salaten på tallerkener.     
 Fordel løkskivene, tomatbåtene, potetene og nuggetsene oppå salaten, og riv Grana Padano-osten over.          
God middag!
God middag!