Ferske laksekarbonader med kremet potetsalat, nektarin og spinat
Glutenfri

Ferske laksekarbonader med kremet potetsalat, nektarin og spinat

119
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olje
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
Rødløk
1 stk
Lakseburger (Fisk)
1 pakke
Spinat
50 g
Nektarin
1 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 590 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 42 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Kutt potetene i fire. Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Skrell og kutt rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken i 5 minutter, til den er lett brunet. Ha løken over i en liten skål. Stek så lakseburgerne i 1–2 minutter på hver side, og ta stekepannen av varmen. Krydre burgerne med litt salt og pepper. 
Skyll og tørk spinaten. Skyll nektarinen og kutt den i båter. Bland sammen spinaten, nektarinen, 1 ss olivenolje, 1 ss valgfri edddik, litt salt og pepper i en salatbolle. 
 Skyll potetene raskt i kaldt vann, og hell av vannet. Ha potetene i en skål og vend inn hvitløksdressingen. Smak til med salt og pepper. 
God middag!
God middag!