Indisk kyllingsuppe med krydrede kikerter og spinat, servert med rustikke multibrød og urtedressing

Indisk kyllingsuppe med krydrede kikerter og spinat, servert med rustikke multibrød og urtedressing

145
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • olje
Gulrot
1 stk
Gul løk
½–1 stk
Kikerter
½–1 pakke
Spinat
50 g
Kyllingkjøttdeig
150 g
Garam masala
½–1 pakke
Indisk kyllingsuppe (Selleri, Melk, Laktose)
1 pakke
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 736 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 75 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Garam masala-krydderet kan bli litt sterkt for de minste. Krydderet kan eventuelt serveres ved siden av, til de som ønsker litt ekstra kryddersmak.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skrell og finhakk løken. Sil laken av kikertene, og skyll kikertene og spinaten i kaldt vann.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen og kikertene i 3–4 minutter. Tilsett løken og gulroten, og stek videre i 2–3 minutter. Smak til med garam masala-krydderet og litt salt (se tips). Vend inn spinaten når det gjenstår 30 sekunder av steketiden, så den faller litt sammen. 
 Hell suppen over i en kjele, og kok opp på lav varme under omrøring.
 Tilbered de rustikke multibrødene som anvist på pakken.
Server urtedressingen til retten.
God middag!