Alt-i-ett biff stroganoff med pasta

Alt-i-ett biff stroganoff med pasta

Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
  • olje
Aromasopp
100 g
Gul løk
½ stk
Rød paprika
½ stk
Marinerte biffstrimler
250 g
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Paprikakrydder
1 pakke
Pasta (Hvete)
200 g
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Vann
5 dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 791 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 87 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Rens soppen for eventuelle jordrester og del de i fire. Skrell løken og skyll og rens paprikaen. Kutt løken og paprikaen i grove biter.
Varm opp en gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene og biffstrimlene i 4–5 minutter, til det er gyllent. Rør inn tomatpuréen, buljongen og halve pakken med paprikakrydder. Tilsett 5 dl vann og den ukokte pastaen, og rør om.
 Kok opp, og la det hele småkoke under lokk på lav varme i 15–18 minutter, eller til pastaen er gjennomkokt, og det meste av væsken har kokt inn. Rør et par ganger i gryten underveis, så det ikke setter seg fast i bunnen. Vend inn crème fraîchen mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
God middag!