Sultne gutter
Laktosefri
Chow Mein - Nudelwok med kylling og sprø grønnsaker
145
Under 20 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Soyasaus
- olje
- salt
- pepper
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
Bønnespirer
1 pakke
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 727 kcal
- Fett: 30 g
- Karbohydrater: 69 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skyll bønnespirene i kaldt vann. Skrell gulroten og løken. Kutt gulroten i strimler, og løken i tynne skiver. Kutt kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak.
Varm opp en wok eller stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Vend inn ingefærblandingen det siste minuttet, og krydre med salt og pepper. Ha så kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen og stek løken, gulrøttene og kålen i 2 minutter. Ha nudlene og kyllingen tilbake i stekepannen sammen med bønnespirene, soya- og ingefærsausen og 1 ss soyasaus. Varm opp, og vend alt godt sammen.
God middag!
God middag!