Lårfilet av saktevoksende kylling i soya- og ingefærsaus med asiatisk coleslaw, jasminris og lime
Saktevoksende kylling
Laktosefri

Lårfilet av saktevoksende kylling i soya- og ingefærsaus med asiatisk coleslaw, jasminris og lime

Under 20 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Jasminris
135 g
Edamamebønner (Soya)
1 pakke
Råkostmiks
150 g
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Lime
½ stk
Kyllinglår utbenet u/skinn (saktevoksende)
350 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Koriander
½–1 bunt
Lime
½ stk
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 917 kcal
  • Fett: 50 g
  • Karbohydrater: 69 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Synes du kyllinglårkjøttet har mye fett? La det sitte på! Fettet smelter i pannen, og gjør at kjøttet blir saftig og mørt.

Tilbered risen som anvist på pakken. Kok edamamebønnene de siste 2–3 minuttene av koketiden.
Bland råkostmiksen sammen med halve pakken med chilimajones i en skål, og smak til med salt, pepper og saft fra halve limen.
 Skjær kyllingen i litt mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen sammen med sesamfrøene i 4–5 minutter, til den har fått en jevn stekeskorpe. Tilsett soya- og ingefærsausen og kok opp. Hold kyllingen varm frem til servering.
 Skyll og grovhakk korianderen, og kutt resten av limen i båter. Fordel risen og kyllingen i skåler, og topp med coleslawen, korianderen og resten av chilimajonesen.
God middag!