Maistortillaer med chilistekt grønnkål og sellerirot, toppet med fetaost og curry- og mangodressing
Glutenfri
Vegetar

Maistortillaer med chilistekt grønnkål og sellerirot, toppet med fetaost og curry- og mangodressing

96
Under 40 min
16 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Sellerirot (Selleri)
300 g
Kikerter
1 pakke
Røkt chilimix
½ pakke
Gul løk
½ stk
Grønnkål
100 g
Chiliflak
1 pakke
Maistortillaer
10 stk
Lime
1 stk
Fetaost (Melk, Laktose)
½ pakke
Srirachasaus
1 pakke
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 614 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 71 g
  • Protein: 21 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skrell og kutt selleriroten i store terninger. Fordel selleriroten utover den ene siden av et stekebrett dekket med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Hell laken av kikertene, og skyll de i kaldt vann. Fordel kikertene utover den andre siden av stekebrettet, og vend inn litt olje og den røkte chilimixen. Stek selleriroten og kikertene midt i ovnen i 15–20 minutter.
 Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 5–6 minutter, til den er gyllen. Ha i grønnkålen og ønsket mengde av chiliflakene. Stek det hele i omtrent 3 minutter. Bland inn den ovnsbakte selleriroten. Smak til med salt og pepper.
 Pakk maistortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
 Kutt limen i båter. Fyll tortillaene med den chilistekte grønnkålen, selleriroten, kikertene. Topp med saft fra limen, fetaosten, srirachasausen og curry- og mangodressingen.
God middag!