Asiatisk pulled pork med pak choy, syltede gulrøtter og sesamfrø
Laktosefri

Asiatisk pulled pork med pak choy, syltede gulrøtter og sesamfrø

169
Under 35 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Soyasaus
  • vann
  • sukker
  • eplesider-/hvitvinseddik
Fullkornsris
135 g
Rødløk
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Pak choy
1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss
Vann
½ dl
Gulrøtter
2 stk
Vann
1 dl
Sukker
2 ss
Eplesider-/hvitvinseddik
½ dl
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 727 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 81 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hell eventuelle rester av gulrøttene og syltelaken over i en lufttett beholder, og oppbevar dem i kjøleskapet. Der holder de seg fint i en ukes tid.

Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Skrell og kutt rødløken i båter. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i blandingen med den finkuttede ingefæren, løken, kjøttet, kraften fra pakken og ½ dl vann. Rør om og ha på lokk. La det småkoke i omtrent 15 minutter.
 Ha 1 dl vann, 2 ss sukker og ½ dl eddik i en kjele, og kok opp. Skrell og kutt gulrøttene i tynne skiver på skrå. Ta kjelen bort fra platen og legg gulrøttene i syltelaken.
Skyll og kutt pak choyen i tynne skiver. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler, og tilsett pak choyen, den kinesiske wok- og dipsausen og 1 ss soyasaus. Rør om, og la det hele småkoke i omtrent 5 minutter. 
Topp retten med sesamfrøene.
God middag!