Alt-i-ett pastagryte med salsiccia, cherrytomater og spinat

Sultne gutter

Alt-i-ett pastagryte med salsiccia, cherrytomater og spinat

1144
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Sjalottløk
1 stk
Cherrytomater
½–1 pakke
Spinat
50 g
Salsicciadeig
300 g
Pasta (Hvete)
200 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
75 g
Vann
4 dl
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 791 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også sette hele gryten i ovnen, og ovnsbake pastaen på 200 grader i 15–20 minutter.

Skrell og finhakk sjalottløken. Skyll cherrytomatene og spinaten.
 Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og salsicciadeigen i 3–4 minutter, til løken er blank og kjøttet nesten er gjennomstekt. Tilsett cherrytomatene, den ukokte pastaen, 4 dl vann og grønnsaksbuljongen, og rør godt om.
 Kok opp, og la det hele småkoke under lokk på lav varme i 15–18 minutter, til pastaen er kokt,  men har litt tyggemotstand, og det meste av væsken har kokt inn. Rør et par ganger i gryten underveis i koketiden, så den ikke setter seg fast i bunnen. Vend inn crème fraîchen og spinaten helt til slutt, og smak til med salt og pepper.
Topp retten med den revne Grande Premium-osten.
Nyt måltidet!
God middag!