Indisk kikertgryte med kålsalat, nanbrød, peanøtter, koriander og yoghurt
Vegetar

Indisk kikertgryte med kålsalat, nanbrød, peanøtter, koriander og yoghurt

Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Basmatiris
135 g
Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
600 g
Spinat
50 g
Nanbrød (Hvete, Rug)
½–1 pakke
Koriander
1 bunt
Strimlet kålsalat
120 g
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 995 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 136 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.  
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke i 8–10 minutter. Skyll spinaten, og vend den inn i gryten rett før servering. 
 Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
 Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Bland korianderen og halvparten av yoghurten, og smak til med litt salt og pepper. Ha kålsalaten i en bolle og vend inn resten av yoghurten, salt og pepper. Topp retten med korianderyoghurten og peanøttene, og server kålsalaten ved siden av. 
God middag!
God middag!