Pasta med kremet pepperoni- og paprikasaus, sukkererter og ruccolasalat

Pasta med kremet pepperoni- og paprikasaus, sukkererter og ruccolasalat

204
Under 30 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
  • olje
Pasta (Hvete)
200 g
Rød paprika
1 stk
Sukkererter
150 g
Pepperoni
100 g
Paprikapesto (Mandler, Cashewnøtter, Melk)
½–1 glass
Matfløte (Melk, Laktose)
150 g
Sitron
½ stk
Panering
75 g
Smør (Melk)
1 ss
Ruccola
50 g
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1055 kcal
  • Fett: 49 g
  • Karbohydrater: 118 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skyll og rens paprikaen, og kutt den i strimler. Skyll og kutt sukkerertene i to på langs.
 Skyll sitronen og finriv skallet (kun det gule) på et rivjern. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek paneringen i 2–3 minutter til den blir lett gyllen. Skru av varmen og bland inn sitronskallet og litt salt. Ha det over i en serveringsskål.
 Skjær pepperonien i strimler. Bruk stekepannen fra punkt 3, og varm den opp til middels høy varme. Ha i litt olje, og stek pepperonistrimlene i 2–3 minutter, til de er gylne. Ha i sukkerertene og paprikaen, og stek det videre i 2–3 minutter. Tilsett paprikapestoen og matfløten, og kok opp. La sausen småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Skyll og tørk ruccolaen, og kutt resten av sitronen i båter. Server pastaen med den kremete sausen, ruccoalsalaten, sitronbåtene og og den sprø toppingen.
God middag!