Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og bønnespirer, toppet med hakkede peanøtter og koriander
Laktosefri

Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og bønnespirer, toppet med hakkede peanøtter og koriander

1672
Under 20 min
15 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • soyasaus
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
Gulrøtter
2 stk
Sjalottløk
1 stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Egg (Egg)
2 stk
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Sweet chili-saus
1 pakke
Bønnespirer
1 pakke
Lime
1 stk
Koriander
½–1 bunt
Hakkede peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 695 kcal
  • Fett: 17 g
  • Karbohydrater: 84 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Unngå å servere nøtter til barn under 3 år, da de lett kan sette dem i halsen.

Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
 Skrell gulrøttene, og grovriv dem på et rivjern. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skjær kyllingen i mindre biter. 
Varm opp en stor wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Smak til med salt og pepper. Skru ned temperaturen til middels høy varme. Knekk eggene i stekepannen, og rør dem sammen med kyllingen i 1–2 minutter, til det begynner å ligne på eggerøre. Tilsett gulrøttene, løken, nudlene, soya- og ingefærsausen og sweet chili-sausen. Varm opp, og bland alt godt sammen. Smak til med salt eller soyasaus. Skru av varmen, og vend inn bønnespirene.  
 Kutt limen i båter. Skyll og grovhakk korianderen. Strø korianderen og de hakkede peanøttene over pad thaien før servering, og server limebåtene til retten (se tips).
God middag!